Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Found any bugs with any of our scripts? Post in here...

Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby sonLP » Thu Oct 09, 2014 7:09 am

I noticed that if you put html code in dlp-v1.1.2 its executes inside results ,look at image
Image

Is there any option to allow ONLY urls??

thanks in advance for your answer :)
User avatar
sonLP
Premium
 
Posts: 23
Joined: Sat Oct 04, 2014 3:13 am
Location: Usa

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby SamEA » Fri Oct 10, 2014 10:37 pm

Interesting, I thought I resolved the issue with PHP being run. Where is this happening, on the demo page? If that's the case, it might require updating to the latest version.

Thanks,
SamEA,
DaddyScripts' Admin & Developer.

Require a PHP or general IT freelancer? Don't hesitate to PM me.
User avatar
SamEA
Site Admin
 
Posts: 1165
Joined: Sat Feb 19, 2011 7:51 pm

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby sonLP » Fri Oct 10, 2014 11:49 pm

Hi SamEA this happens whit this version:
http://www.daddyscripts.com/download.ph ... v1.1.2.zip
i think that is the latest version
tested in my server without modifications

In the demo page you have v1.1

Would be nice if in the next version you can implement text restriction to allow just ONE URL PER LINE
thanks for your answers

BTW i have now the amount to donate for script!!!
donating.....................................


Edit: donate already :mrgreen:
User avatar
sonLP
Premium
 
Posts: 23
Joined: Sat Oct 04, 2014 3:13 am
Location: Usa

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby obamafr » Sat Oct 11, 2014 8:58 am

tanks
obamafr
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 07, 2013 1:34 pm

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby SamEA » Fri Oct 17, 2014 2:31 am

As a special premium welcome, I will add this on my To-Do list. :)
SamEA,
DaddyScripts' Admin & Developer.

Require a PHP or general IT freelancer? Don't hesitate to PM me.
User avatar
SamEA
Site Admin
 
Posts: 1165
Joined: Sat Feb 19, 2011 7:51 pm

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby sonLP » Fri Oct 17, 2014 4:29 am

SamEA wrote:As a special premium welcome, I will add this on my To-Do list. :)

Many thanks,but is fixed already in my installed script
BTW would be nice if you can do this security modification, or if you want i can share my modification
Greetings!!
User avatar
sonLP
Premium
 
Posts: 23
Joined: Sat Oct 04, 2014 3:13 am
Location: Usa

Re: Restrict characters allowed in dlp-v1.1.2

Postby SamEA » Wed Oct 22, 2014 9:27 pm

Excellent, would certainly benefit other DLP users. Once you post the mod, I'll review it and add it onto the next version.

Thanks,
SamEA,
DaddyScripts' Admin & Developer.

Require a PHP or general IT freelancer? Don't hesitate to PM me.
User avatar
SamEA
Site Admin
 
Posts: 1165
Joined: Sat Feb 19, 2011 7:51 pm


Return to Bug Tracker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron